Port Zélande

Center Parcs logo

Vakantiepark Port Zélande van centerparcs, ligt aan het Grevelingenmeer. Het is een uitermate geschikt vakantiepark voor watersportliefhebbers. U kunt er surfen, duiken of kitesurfen. Het park beschikt over een tropisch zwembad 'Aqua Mundo'.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Port Zélande

Vakantiepark Port Zélande van centerparks ligt in de provincie Zuid-Holland bij de stad Ouddorp, direct aan het Grevelingenmeer. Het Grevelingenmeer leent zich uitstekend voor activiteiten zoals zwemmen, zonnen, (kite)surfen en blokarten.

Center Parcs Port Zélande in een notendop

Vakantiepark Port Zélande beschikt over een tropisch zwembad 'Aqua Mundo'. Dit zwemparadijs beschikt over tal van waterattracties en waterglijbanen. Nieuw is het Water Playhouse, een platform met waterglijbanen, waterpistolen en een enorme emmer die 900 liter water uitstort. Suis door een lange tunnel met verschillende bochten omhoog en omlaag in de Turbo Tunnel.

Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Ze kunnen poyrijden, trampoline springen of meedoen aan een van de diverse kinderprogramma's. Speel een partijtje paintball of adventure golf. Er is een 'High Adventure Experience' klimparcours. De lijst met activiteiten is te lang om op te noemen, bekijk het actuele overzicht op de website van centerparcs Port Zélande.

Op dit park is het Market Dome ook weer erg gezellig. Ga eten in een van de restaurants waaronder een buffetrestaurant, een Italiaans restaurant en een grillrestaurant. In het Market Dome zijn ook winkeltjes, terrasjes, een supermarkt en een warme bakker te vinden. ’s Avonds is er live-entertainment. U kunt op centerparcs Port Zélande verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of kindercottage. Verder zijn er appartementen en lodgetenten te huur.

Meer info...