8-persoons Duinlodge

8-persoons Duinlodge

8-persoons Duinlodge
8-persoons Bungalow
v.a. € 1458.35
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "8-persoons Duinlodge" is gelegen op Park Heerehof. Park Heerehof is een vakantiepark in Nederland. Het vakantiepark in Schoorl is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Park Heerehof toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Noord-Holland, zoek dan naar een ander vakantiepark in Noord-Holland.

Genieten in Schoorl met de hele familie! Deze ruime 8-persoons Duinlodge biedt voldoende ruimte voor een vakantie met opa en oma of een weekendje weg met de vriendengroep.

De woonkamer is warm en smaakvol ingericht en heerlijk licht door de grote ramen aan de achterzijde. U vindt hier een riante zithoek met knusse haard, Smart TV en grote eettafel. De open keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een inductiekookplaat, vaatwasser, ruime koelkast en Nespresso machine.

De Duinlodge beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers, waarvan één badkamer met regendouche en wastafel op de begane grond. Het toilet is separaat.

Op de bovenverdieping bevinden zich vier, ruime slaapkamers met gedeelde badkamer. De badkamer is luxe uitgevoerd en heeft een heerlijke regendouche, wastafel en toilet.

Aan de achterzijde van de Duinlodge vindt u een fijne tuin en terras met zonnige ligging. De tuin is uitgerust met comfortabel buitenmeubilair, waar u samen kunt genieten van een kop koffie of een goed glas wijn.

De gehele Duinlodge is voorzien van vloerverwarming door middel van pelletverwarming (CO2 neutraal). 

De Duinlodge beschikt over een eigen parkeerplaats voor 2 auto's. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Heeft u interesse in accommodatie "8-persoons Duinlodge" op vakantiepark Park Heerehof? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Park Heerehof. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken