De Kempervennen

Center Parcs logo

Vakantiepark De Kempervennen is een park van Centerparcs gelegen in Noord-Brabant. Geniet van het tropische zwembad 'Aqua Mundo'. U kunt er zowel in de zomer als in de winter skiën in het Montana SnowCenter. Kortom, een vakantiepark waarop heel veel activ

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

De Kempervennen

De Kempervennen is een vakantiepark van Centerparks dat ligt in het dorp Westerhoven in de provincie Noord-Brabant. Het vakantiepark ligt midden in het ‘groene hart’ van de Brabantse Kempen iets ten zuiden van Eindhoven.

Center Parcs de Kempervennen in een notendop

U zult zich niet snel vervelen op Center Parcs de Kempervennen. Op het vakantiepark liggen twee recreatiemeren, waar u kunt leren duiken, waterskiën en wakeboarden. Parkgasten zonder hoogtevrees kunnen de uitdaging aangaan in de outdoor ‘High Adventure Experience’ door het spannende parcours van touwbanen hoog in de lucht te volgen. Speel een potje midgetgolf of voetbal. Ga boogschieten of vecht een ware laser battle uit met uw familie of vrienden. Ga lekker skiën of snowboarden in het Montana Snowcenter, waar u het hele jaar terecht kunt.

In het tropische zwembad 'Aqua Mundo' op De Kempervennen is een uniek koraalbad bomvol tropische vissen. Naast dit leven-in-zee-bad kunt u terecht in een van de diverse zwembaden zoals een goflslagbad en een verwarmd buitenbad. Ga de uitdaging aan in de wildwaterbaan van Center Parcs de Kempervennen. U kunt er ook heerlijk relaxen in de sauna, het Turks stoombad of onder de sunshower.

De jonge parkgasten beleven met het Wannabe-team de dolste avonturen. Ook is er een kinderboerderij, een buitenspeeltuin, een kinderboerderij en een kids safari. Ontsnap uit de de escaperoom! Centerparcs de Kempervennen heeft maar liefst vijf restaurants waaronder een pizza/pasta restaurant, een grillrestaurant en een buffetrestaurant.

U kunt op centerparcs de Kempervennen verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of kindercottage. Verder zijn er woonboten te huur.

Meer info...