Park de Haan

Center Parcs logo

Vakantiepark Park De Haan van Center Parcs ligt aan de Belgische kust. Lekker wandelen, zwemmen of ontspannen op het strand. Het vakantiepark beschikt o.a. over een subtropisch zwembad en een indoor speelwereld BALUBA.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Park de Haan

Aan de Belgische-Kust ligt vakantiepark Park De Haan bij het Belgische plaatsje De Haan. Vanaf mei 2020 is De Haan overgegaan naar Center Parcs en zijn er veel veel vernieuwingen doorgevoerd. Dit Center Parcs park ligt op wandel afstand van het Noordzee strand. Kinderen kunnen spelen in de branding, vliegeren of zandkastelen bouwen, terwijl u lekker ontspant en geniet van de zon. Neem de kusttram en bezoek de badplaatsen Oostende of Knokke-Heist, waar u gezellig een terrasje kunt pakken en een hapje kunt eten. Op ongeveer 20 km van Center Parcs Park de Haan ligt de historische stad Brugge, zeker het bezoeken waard. 

Vakantiepark Center Parcs Park De Haan aan de Belgische kust

Vakantiepark Center Parcs Park De Haan biedt het hele jaar door veel plezier en vermaak. Kinderen kunnen zich uren vermaken in het subtropisch zwembad Aqua Mundo. Dit zwemabad beschikt over een binnen- en buitenzwembad, een golfslagbad, een bubbelbad, een wildwaterbaan, interactieve waterglijbanen en een kinder-doe-bad. De temperaturen in Aqua Mundo zijn heerlijk tropisch warm, plof neer op een van de ligstoelen die verspreid rondom de zwembaden staan opgesteld.

Of ga gezellig met het hele gezin een partijtje minigolfen, boogschieten of outdoor lasergamen. Het is mogelijk om fietsen te huren en zo de omgeving van Park De Haan te verkennen. Binnenspeeltuin Baluba is een groot indoor speelparadijs dat vol staat met klimrekken, glijbanen en trampolines. Kinderen zullen zich hier uren vermaken. Kinderen kunnen gezellig mee dansen met Orry en zijn vrienden tijdens een van hun shows.

Center Parcs Park De Haan beschikt over een gezellig plaza waar u dagelijks kunt ontbijten en lunchen. Geniet van een heerlijk diner in het All You Can Eat -buffetrestaurant of in Nonna’s family pizza é pasta. Bij frites affairs kunt u terecht voor een snelle makkelijke hap. In de supermarkt kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. Hier kunt u ook een gourmet, gril of barbecue arrangement bestellen. U verblijft op Center Parcs Park De Haan in vernieuwde bungalows met een eigen privétuin of terras. Kies tussen een comfort of premium cottage, een VIP cottage met eigen sauna, of een lakeside cottage, met een mooi uitzicht over het meer.

Meer info...