Erperheide

Center Parcs logo

Center Parcs Erperheide is een vakantiepark dat ligt in Peer, Belgisch Limburg. Het is een echt vakantiepark voor kinderen, door de grote indoor speeltuin en het Aqua Mundo met wildwaterbaan.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

Erperheide

Centerparcs Erperheide is een vakantiepark gelegen bij Peer in Belgisch Limburg. Het is een echt vakantiepark voor de hele familiez goed bereikbaar omdat het vlak over de grens bij Eindhoven in België ligt. Erperheide ligt midden in het mooie natuurgebied de Limburgse Kempen.

Center Parcs Erperheide in een notendop

Centerparcs staat bekend om de mooie zwembaden. Ook Center Parcs Erperheide heeft een mooi tropisch zwemparadijs. Er is een heus Aziatisch vissersdorp waar u bijna tussen de vissen kunt zwemmen. Voor de kleine gasten is er een kinder-doe-bad. Ga de uitdaging aan in de wildwaterglijbaan of het golfslagbad.

Op de Erperheide is er voor jonge kinderen een supergrote en Baluba indoorspeeltuin. Ze kunnen zich uren vermaken in de ballenbak met schuimballen, op een van de acht glijbanen, op de speelvulkaan of op het springkasteel.

Wat ook zeker een keer aan te raden is, is de Cool Factor Next Level. Kraak de geheime code door het uitvoeren van een reeks bloedstollende opdrachten. Of ga de uitdaging aan op de High Adventure Experience, wiebelend over stevige touwen hoog in de lucht. Ga op de reuzenschommel ‘Big Swing’, een schommel aan een touw op 12 meter hoogte.

Zoals bij veel centerparcs vakantieparken is het Market Dome het bruisende middelpunt. Zo ook bij Center Parcs Erperheide, hier vindt u leuke winkeltjes, een supermarkt en diverse goede restaurants.

U kunt op centerparcs Erperheide verblijven in diverse cottages zoals een comfortabele, premium of pony cottage. Je hebt dan een eigen pony tijdens je verblijf! Verder zijn er appartementen te huur.

Meer info...