Juki de nieuwe mascotte van EuroParcs Door redactie op 13-07-2024

EuroParcs, heeft een nieuwe mascotte "Juki" gelanceerd. Juki moet het plezier en de beleving van hun parken naar een hoger niveau tillen. De levendige en speelse mascotte is ontworpen om gasten te vermaken en bij te dragen aan onvergetelijke vakantieherinneringen.

Wie is Juki?

Juki is de nieuwe mascotte van de EuroParcs vakantiepark keten. Met zijn warme, ondeugende uitstraling zal Juki een centrale rol spelen in het creĆ«ren van onvergetelijke ervaringen voor de parkgasten. Beleef spannende speurtochten, leuke meet-and-greets en gezellige fotomomenten met Juki. Juki is er klaar voor om de gasten van EuroParcs te entertainen! 

De introductie van Juki markeert een nieuwe stap in de belevingsstrategie van EuroParcs. Als mascotte speelt Juki een centrale rol in de activiteiten en evenementen die in de parken georganiseerd worden. Van spannende speurtochten en leuke meet-and-greets tot gezellige fotomomenten, Yuki is er klaar voor om de gasten van de EuroParcs vakantieparken te entertainen!

Waarom Juki?

De keuze voor een mascotte als Juki is geen toeval. EuroParcs begrijpt dat een vakantie meer is dan alleen een verblijf in een mooi huisje. Het gaat om de totale beleving en het creƫren van onvergetelijke momenten. Juki is een symbool van die missie. Zijn aanwezigheid zorgt voor een extra laag van plezier en betrokkenheid, wat de algehele vakantie-ervaring naar een hoger niveau tilt.

Bovendien helpt Juki om een gevoel van gemeenschap en verbondenheid te creƫren onder de gasten. Of je nu een kind bent dat enthousiast meedoet aan de activiteiten, of een ouder die geniet van de glimlach op het gezicht van je kind, Juki brengt mensen samen en maakt van elke vakantie een bijzondere herinnering.